ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με το νέο Διευθυντή ΕΛΓΑ Πατρών Γ. Τσιλιγιάννη

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με το νέο Διευθυντή ΕΛΓΑ Πατρών Γ. Τσιλιγιάννη

Οι προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για το εκτιμητικό έργο των γεωπόνων του ασφαλιστικού οργανισμού βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρου Βασιλόπουλου, με το νέο Διευθυντή του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Πατρών, Γιώργο Τσιλιγιάννη. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκτιμήσεις για τις ζημιές από τις πυρκαγιές του Αυγούστου στο φυτικό κεφάλαιο, ενώ παράλληλα οι γεωπόνοι εξετάζουν και αιτήσεις για διάφορα αίτια (χαλάζι, ανεμοθύελλα κ.α.) σε καλλιέργειες στη Δυτική Ελλάδα.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης υπάρχει δέσμευση του αντιπροέδρου του ασφαλιστικού οργανισμού, Νίκου Δούκα, για πρόσληψη 35 γεωπόνων-εκτιμητών το επόμενο διάστημα προκειμένου να καλύψουν τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, ωστόσο σημείωσε ότι η διαδικασία θα πρέπει να επισπευσθεί.

«Συνάντησα το νέο Διευθυντή του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Πατρών για να του ευχηθώ για τα νέα του καθήκοντα και παράλληλα συζητήσαμε για το πλαίσιο συνεργασίας που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και ασφαλιστικού οργανισμού. Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα που πρέπει να δούμε, τόσο με τις εκκρεμότητες από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού όσο και για τις ζημιές που έχουν υποστεί καλλιέργειες από διάφορα αίτια σε σημεία της Περιφέρειάς μας» τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Βασιλόπουλος.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 1,1 ΕΚΑΤ ΕΥΤΩ ΣΕ 1.165 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΑΧΑΪΑ -ΗΛΕΙΑ

Εξάλλου έπειτα από ενημέρωση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τις καλλιέργειες που επλήγησαν από τον παγετό της άνοιξης του 2021, συνολικού ύψους 44.823.307,35 ευρώ σε 14.527 δικαιούχους παραγωγούς στην χώρα. Σε ό,τι αφορά την Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας θα αποζημιωθούν 1.165 πληγέντες, με ποσό που φτάνει το 1,1 εκατ. ευρώ.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video