ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του ΦΟΔΣΑ με τις υπηρεσίες ανακύκλωσης των Δήμων της Πέλλας στην Έδεσσα

Ενημερωτική συνάντηση για την έναρξη της διαδικασίας ανακύκλωσης των οργανικών αποβλήτων είχε ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας με τις υπηρεσίες ανακύκλωσης των τεσσάρων δήμων της Πέλλας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και η αρμόδια αντιδήμαρχος, κα. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Μιχάλης Γεράνης και αιρετά και υπηρεσιακά στελέχη των υπηρεσιών ανακύκλωσης των δήμων της Πέλλας.Στόχος του ΦΟΔΣΑ και των δήμων είναι η συνεχής μείωση των απορριμμάτων που οδηγούνται σε σύμμεικτη μορφή με την αύξηση του ποσοστού ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας σε λίγους μήνες θα τοποθετηθούν οι καφέ κάδοι για να ξεκινήσει η διαδικασία κομποστοποίησης των οργανικών μας βιοαποβλήτων και η μετατροπή τους σε κόμποστ. Στον καφέ κάδο θα απορρίπτονται υπολείμματα φαγητού, λαχανικών, φρούτων, λουλουδιών κλπ και μέσα από μία φυσική διαδικασία θα δημιουργείται το λίπασμα, τύπου κόσμποστ. Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΦΟΣΑ και τους συμμετέχοντες στη συνάντηση τόνισε ότι με την ορθή διαχείριση των βιιοαποβλήτων αφενός θα περιοριστούν οι ποσότητες των απορριμμάτων και αφετέρου θα δημιουργηθούν σημαντικές ποσότητες κόμποστ, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση πόρων! 
 Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video