ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα Γιαννιτσά η Υπουργός Πολιτισμού

Τα Γιαννιτσά επισκέφθηκε, την Τρίτη 15 Μαρτίου, η Υπουργός Πολιτισμού κα. Λίνα Μενδώνη. Η Υπουργός μετέβη στα Οθωμανικά μνημεία της πόλης και στη Μητρόπολη Γιαννιτσών. Ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου όπου συζητήθηκαν ζητήματα διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς στο δήμο Πέλλας. Ο δήμαρχος ζήτησε τη συνεργασία της κ. Υπουργού για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στο δήμο μας και συγκριμένα αναφέρθηκε: 
  Στην αξιοποίηση του τέως Στρατοπέδου Καψάλη όπου διατηρούνται κατασκευές, διατηρητέες και μη, από τον 15ο έως τον 20ο αιώνα.  Στην επίλυση του ιδιοκτησιακού ζητήματος της οικίας του Εμίν Μπέη (Παλιό Νοσοκομείο) που ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και την παραχώρηση της ιδιοκτησίας του στο δήμο Πέλλας. 
  Στην επίλυση του ιδιοκτησιακού ζητήματος για τα Λουτρά του Γαζή Εβρενός. 
  Στο σταθερό άνοιγμα των οθωμανικών μνημείων προς το κοινό. 
  Στη συνεργασία με το ΥΠΠΟ για το νέο Μακεδονικό Τάφο που ανακαλύφθηκε στην Πέλλα κάτω από το επίπεδο του σύγχρονου δρόμου, προκειμένου να καταστεί επισκέψιμος. 
  Και στην αποκατάσταση του ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κοινότητα του Σταυροδρομίου. 
 Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Πέλλας, κ. Διονύσης Σταμενίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας κ. Ζαχαρίας Σπαθόπουλος, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας κα. Ελισάβετ Τσιγαρίδα, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας, κα. Σοφία Χριστοφορίδου και στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού. 
 Γραφείο τύπου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video