ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ Ε.Κ. ΠΕΛΛΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Πέλλας κατά την συνεδρίασή του στις 17/03 εκτιμώντας την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και της πρωτοφανούς πληθωριστικής έξαρσης που ώθησαν τις τιμές των καυσίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης στα ύψη, έλαβε τις εξής αποφάσεις :
 • την Συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία στις 6 Απριλίου 2022 που κήρυξε η ΓΣΕΕ 
 • Την Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων στις 27 Μαρτίου 2022 την οποία θα ακολουθήσει Σύσκεψη των Σωματείων Μελών του για την Προετοιμασία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 6 Απρίλη, ενάντια στην ακρίβεια, για την διεκδίκηση αύξησης του κατώτατου μισθού και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τη Στήριξη του εισοδήματός μας από το τεράστιο κύμα ακρίβειας στο ρεύμα, τη θέρμανση, τα καύσιμα, τα βασικά προϊόντα κατανάλωσης. 
 • Την καταδίκη της βάρβαρης στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που απειλεί την παγκόσμια ειρήνη και την συμμετοχή του εργατικού κέντρου σε αντιπολεμικές φιλειρηνικές εκδηλώσεις που συντονίζονται από τους φορείς στην πόλη μας, διεκδικώντας να τερματιστεί η επίθεσή , να αποχωρήσουν οι Ρωσικές δυνάμεις από την Ουκρανία, να ύπαρξη άμεσα επιστροφή στον δρόμο της ειρήνης και της διπλωματίας. Απέναντι στα τύμπανα του πολέμου, οι εργαζόμενοι βαράμε τα τύμπανα της Ειρήνης δυνατά. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video