ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ομόθυμη καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία κυριαρχεί στη θεματολογία του 38ου τεύχους του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής "Επί του... Περιστυλίου!". Παρουσιάζεται αναλυτικά η σχετική συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στην Ολομέλεια, ενώ φιλοξενείται επίσης άρθρο του διεθνολόγου Ιωάννη Παπαφλωράτου για το πώς οι δύο χώρες οδηγήθηκαν σταδιακά σε πολεμική κρίση.

Στο τρέχον τεύχος, στην ενότητα του Κοινοβουλευτικού Έργου φιλοξενούνται και ρεπορτάζ για τα ακόλουθα θέματα:

-Την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

-Την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

-Τα νέα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία.

-Τα προγράμματα κοινωνικής επανένταξης αποφυλακισμένων.  

-Την εξωστρέφεια της έρευνας στα ελληνικά πανεπιστήμια.

-Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ στην επαρχία και τις καταχρηστικές χρεώσεις παρόχων τηλεφωνίας.  

-Το ρυθμιστικό πλαίσιο για την προστασία των εργαζομένων στις ψηφιακές πλατφόρμες.

-Την ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

-Το νομοσχέδιο για τις Πρότυπες Προτάσεις για έργα υποδομών. 

-Εκτενή αφιερώματα με αφορμή την απώλεια της βουλευτού και  πρώην υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου και την απώλεια του πρώην υπουργού Δημήτρη Τσοβόλα.

Στην ενότητα της Κοινοβουλευτικής Διπλωματίας κυριαρχεί η συνάντηση του Προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Isaac Herzog,  ενώ στο τομέα του Πολιτισμού η έκθεση της Βουλής για το έργο της ποιήτριας Κικής Δημουλά.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video