ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

6.867.519,84 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

Στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης εντάχθηκε το έργο με τίτλο «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Πέλλας (Καρυώτισσα, Αραβησσός, Ν. Μυλότοπος, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά, Εσώβαλτα) & προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης & ελέγχου της κατανάλωσης στο Δήμο Πέλλας». Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις κοινότητες Καρυώτισσας, Αραβησσού, Ν. Μυλοτόπου, Κρύας Βρύσης, Γιαννιτσών και Εσωβάλτων καθώς και την εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος το οποίο θα τηλε- καταγράφει τις καταναλώσεις του πόσιμου νερού, θα προωθεί τις μετρήσεις στην εφαρμογή λογισμικού έκδοσης των λογαριασμών ύδρευσης, θα εντοπίζει τις διαρροές και θα διαχειρίζεται το δίκτυο ύδρευσης. Επιπλέον, αντικείμενο του έργου είναι η ανόρυξη γεώτρησης στην κοινότητα Εσωβάλτων και η κατασκευή υδατοδεξαμενής με σκοπό την κατεδάφιση του υδατόπυργου. «Ένα σπουδαίο και μεγάλο έργο προϋπολογισμού 6.867.519,84 ευρώ, εγκρίθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης. Με την ολοκλήρωσή του θα αναβαθμίσουμε πολύ μεγάλο τμήμα των δικτύων ύδρευσης των κοινοτήτων μας συμβάλλοντας έτσι στην ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη υδροδότηση όλων των κοινοτήτων, την αποφυγή βλαβών και διακοπών νερού και εν τέλει τον εκσυγχρονισμό όλων των δικτύων και των υποδομών ύδρευσης. Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδιαίτερα τον Αν. Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα καθώς και τον Βουλευτή κ. Διονύση Σταμενίτη για τη συνεργασία του με το δήμο Πέλλας και τον ενδιαφέρον του συνολικά για τις προτάσεις μας, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος. 
 Γραφείο Τύπου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video