ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με 20 εκθέτες στην «FOOD EXPO 2022»

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με 20 εκθέτες στην «FOOD EXPO 2022»

Είκοσι εκθέτες συμμετείχαν στο ελκυστικό περίπτερο που δημιούργησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση FOOD EXPO 2022, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Μαρτίου 2022 στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, έδωσαν τη δυνατότητα σε δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να ανοίξουν νέους εμπορικούς δρόμους εντός και εκτός Ελλάδας. Οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από τη διεξαγωγή ενημερωτικών εκδηλώσεων για τις τελευταίες τάσεις και τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά την παραγωγή και συσκευασία των τροφίμων και ποτών, τις ευκαιρίες για χρηματοδοτήσεις, τις εξαγωγικές δυνατότητες σε νέες αναπτυσσόμενες για αυτά αγορές, καθώς και για τις στρατηγικές προσέγγισης των καταναλωτών της νέας εποχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο - Βοηθό Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες αναπτυξιακών προγραμμάτων του αγροτικού τομέα Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, επισκέφθηκαν τους εκθέτες και συνομίλησαν μαζί τους το τριήμερο επισημαίνοντας ότι η περιφερειακή αρχή και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης έχουν επενδύσει στη στήριξη του πρωτογενή τομέα, αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Αντιστοίχως οι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης,Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης,που επισκέφθηκαν την έκθεση, συζήτησαν με τους εκθέτες τις ευκαιρίες που τους δίνονται μέσα από πολλαπλές δράσεις και τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις από τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

TO ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΡΓΟ «AUTHENTIC-OLIVE-NET»

Εξάλλου, τα αποτελέσματα του έργου «AUTHENTIC-OLIVE-NET», στο οποίο μετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Interreg Ελλάδα - Ιταλία παρουσιάστηκαν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας. Το έργο AUTHENTIC-OLIVE-NET εισάγει έναν καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο ανάδειξης και πιστοποίησης της αυθεντικότητας του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και ελαιόλαδου ΠΟΠ και ΠΓΕ και την προώθηση με έξυπνο τρόπο των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων σε νέες αγορές και δίκτυα εμπορίας.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video