ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση-Πρόσκληση Π.Σ., εκτός διαβούλευσης, για την Τροποποίηση ΑΕΠΟ, που αφορά στον Αγωγό Φυσικού Αερίου διασύνδεσης Ελλάδας-Ιταλίας, Π.Ε. Θεσπρωτίας και Π.Ε. Πρέβεζας. "ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ε."

Ανακοίνωση-Πρόσκληση Π.Σ. ,επί  του περιεχομένου του φακέλου περιβαλλοντικής μελέτης, εκτός διαβούλευσης,  για την Τροποποίηση ΑΕΠΟ του έργου (έργο υποκατηγορίας Α1, ομάδα 11, α/α 1, 302) : «Τροποποίηση της υπ’αρ. 145493/21.1.2015 ΑΕΠΟ, που αφορά στον Αγωγό Φυσικού Αερίου (Χερσαίο & Υποθαλάσσιο Ελληνικό τμήμα) διασύνδεσης Ελλάδας- Ιταλίας & συνοδευτικές εγκαταστάσεις, ως προς τον Σταθμό Συμπίεσης, Δ. Ηγουμενίτσας, Δ.Ε. Μαργαριτίου, Πέρδικας, Π.Ε. Θεσπρωτίας και Δήμος Πάργας, Δ.Ε. Πάργας, Π.Ε. Πρέβεζας.

Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία: «Υποθαλάσσιος Αγωγός Φυσικού Αερίου Ελλάδος- Ιταλίας ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ε.» (IGI POSEIDON S.A.).

Η δημοσίευση έχει σταλεί σε δυο εφημερίδες "Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ" και ¨"Η ΠΡΕΒΕΖΑ", καθώς το έργο υπάγεται διοικητικά στις Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας Ανακοίνωση-Πρόσκληση_Π.Σ._3773.pdfΠεριφέρεια Ηπείρου
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video