ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Εθνική Ελλάδας Νέων Χάντμπολ στην Έδεσσα

Το Δημαρχείο Έδεσσας επισκέφθηκαν τα μέλη της Εθνικής Ελλάδας Χάντμπολ Νέων (Κ20), όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Γιάννου. Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στην πόλη της Έδεσσας για την προετοιμασία της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 29 Ιουλίου, στα Σκόπια. Ο κ. Γιάννου και οι προπονητές της Εθνικής μας κ. Θόδωρος Τογανίδης και Γιώργος Χαλκίδης, αναφέρθηκαν μεταξύ των άλλων και στην πορεία του Αερωπού, ο οποίος τιμά την πόλη μας στη χειροσφαίριση και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Λευκορωσία. Οι προπονητές της Εθνικής ευχαρίστησαν τον Δήμο Έδεσσας και Αερωπό, που
εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Θωμά Ρόμπη, για τη φιλοξενία, τονίζοντας τα φιλόξενα αισθήματα των κατοίκων, καθώς όπως είπαν νοιώθουν ότι όλη η πόλη τους φιλοξενεί. Η Έδεσσα μπορεί να αποτελέσει κέντρο προπόνησης και προετοιμασίας των Εθνικών μας Ομάδων, ειδικά όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου Αθλητικού Κέντρου στο Πασά Τσαΐρ, που έχει ήδη δρομολογηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας χάρισαν στον κ. Γιάννου μία φανέλα της Εθνικής με τα ονόματά τους! 
 Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video