ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"... στην οικία Τσάμη"


Ο Σύλλογός μας, έκλεισε 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, με δραστηριότητες ευαισθητοποίησης σε θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάδειξης του Βαροσίου ως «ιστορικού διατηρητέου τόπου». Με ενημερώσεις σε ενήλικες όσο και με εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητικές ομάδες, με Ημερίδες αλλά και με ποικίλες άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και συνεργασίες, συνεχίζει την πολιτιστική του πορεία. Η συνοικία ΒΑΡΟΣΙ, είναι ο φυσικός χώρος, όπου βρίσκουν έκφραση οι σκοποί και οι δράσεις του Συλλόγου μας. Με δεδομένη την εκτίμησή μας, στην αξία και στην ιστορικότητά της συνοικίας, την αγάπη μας για τη γειτονιά, την αναγνώριση της αξίας διατήρησης του Βαροσίου ως ενιαία οντότητα, ζητήσαμε από το Δήμο την παραχώρηση χώρου στην οικία Τσάμη, ως έδρα του Συλλόγου και των δραστηριοτήτων μας. Πριν λίγες μέρες κοινοποιήθηκε στο Σύλλογό μας, η θετική αντιμετώπιση του αιτήματός μας, τόσο από το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, όσο και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης. Η εξέλιξη αυτή μας γεμίζει ανείπωτα συναισθήματα και ήδη οργανώνουμε τις δραστηριότητές μας στον παραδοσιακό χώρο της οικίας Τσάμη. Με σεβασμό στην παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά, ελπίζουμε να μοιραστούμε πολλές όμορφες στιγμές με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που θα είναι δίπλα μας στη νέα διαδρομή που ξεκινάει! 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΒΑΡΟΣΙ" ΕΔΕΣΣΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video