ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- Απ. Κατσιφάρας: Θέλουμε να δούμε την ιστορική ομάδα της Πάτρας και πάλι στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- Απ. Κατσιφάρας: Θέλουμε να δούμε την ιστορική ομάδα της Πάτρας και πάλι στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου

Συνάντηση με τον πατρινό πρώην υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Διαμαντή Κανελλόπουλο, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΧΑΧΑΪΚΗ 1891, είχε σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Στην συζήτηση, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Κατσιφάρας ευχήθηκε στον κ. Κανελλόπουλο επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, προκειμένου η ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής στην προσεχή αγωνιστική περίοδο να πρωταγωνιστήσει, με τελικό στόχο την άνοδο στην μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία.

«Είμαστε κοντά στην ομάδα της Παναχαϊκής, μαζί με όλους τους πατρινούς φιλάθλους και παρακολουθούμε τον αγώνα που δίνει, ώστε να επιστρέψει στην πρώτη εθνική κατηγορία, όπου και δικαιωματικά ανήκει, έχοντας γράψει με ανεξίτηλα γράμματα σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, ευχαρίστησε τον κ. Κατσιφάρα, τονίζοντας πως θα δώσει τις δικές του μάχες, για την επίτευξη των στόχων της Παναχαϊκής.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video