ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση για το «μεγάλο δακτύλιο» της πόλης των Ιωαννίνων

Η ολοκλήρωση του «μεγάλου δακτυλίου» της πόλης των Ιωαννίνων, έχει προγραμματιστεί να χρηματοδοτηθεί από το «Ε.Π. Ήπειρος 2013-2020», εφόσον ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, που προωθούνται αποκλειστικά και μόνο από το Δήμο Ιωαννιτών.

 

Κατά συνέπεια δεν γίνεται κατανοητή η αναφορά του Συλλόγου Περιβάλλοντος Ιωαννίνων κατά της Περιφέρειας Ηπείρου για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

 

Η εν λόγω Μελέτη συζητήθηκε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στη συνεδρίαση της 15ης Σεπτεμβρίου 2017 κατά την οποία, ενώ υπήρξε ομόφωνη θετική γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της, τέθηκαν σαφείς και συγκεκριμένοι όροι, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου.  

 

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας συνεδρίασης και συζήτησης του θέματος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος δεν είχαν εκφραστεί αντιρρήσεις από άλλες υπηρεσίες, ούτε βεβαίως και υπήρξε εκπροσώπηση του Συλλόγου Περιβάλλοντος,  ο οποίος θα μπορούσε έγκαιρα να καταθέσει τις παρατηρήσεις του.  Σε κάθε περίπτωση  αδειοδοτούσα Αρχή είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου, που έχει βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπη με παρόμοιες καταστάσεις, έχει αποδεχθεί ήδη την πρόσκληση του Δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να γίνει συνάντηση με τον Υπουργό   Περιβάλλοντος.Περιφέρεια Ηπείρου
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video