ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργαζόμενοι ΟΑΣΑ: Οι κίνδυνοι από την αλλαγή του τρόπου επιβίβασης σε λεωφορεία

Το Συνδικάτο Εργαζομένων και θυγατρικών εταιρειών ΟΑΣΑ, αντιδρά στην απόφαση αυτή και υπογραμμίζει πως δεν θα δεχτούν να ταλαιπωρήσουν τους επιβάτες και να τους θέσουν σε κίνδυνο. Ζητούν από τον ΟΑΣΑ να άρει την απόφαση του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων και θυγατρικών εταιρειών ΟΑΣΑ
«Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε για την πρόσφατη απόφασή σας βάσει της οποίας η επιβίβαση των επιβατών θα πραγματοποιείται μόνο από την μπροστινή πόρτα των λεωφορείων. Άλλη μια αιφνίδια απόφαση, που δεν σας τιμά. Δυστυχώς και αυτή τη φορά κρίνατε “τυχαία” ότι η ενημέρωσή μας δεν είναι απαραίτητη. Χωρίς συνεννόηση, καμία απόφαση δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δίχως προγραμματισμό, με περίσσεια αστοχία ενεργειών, ξανά εις βάρος του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων, προβαίνετε στην λήψη αποφάσεων επιεικώς πρόχειρων και ερασιτεχνικών, γεγονός που δεν σας τιμά εκ του ρόλου σας. Δεν μπήκατε καν στο κόπο να σκεφτείτε, ότι απόρροια της απόφασής σας θα είναι η κορύφωση των καθυστερήσεων στα δρομολόγια και επομένως η ταλαιπωρία των επιβατών. Ειδικότερα στις λεωφορειακές γραμμές με αυξημένη επιβατική κίνηση, η κατάσταση θα εκτραχηλιστεί με επιβάτες αγανακτισμένους, να ξεσπούν στους οδηγούς ενώ η πιθανότητα πρόκλησης ατυχήματος αποκτά πλέον μεγαλύτερο ποσοστό πιθανοτήτων.
Εμείς ως εργαζόμενοι που σεβόμαστε τους επιβάτες και στοχεύουμε στην ασφαλή και όσο γίνεται πιο αξιόπιστη συγκοινωνία, δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο τους επιβάτες, δεν θα τους ταλαιπωρήσουμε επειδή το θέλετε εσείς, αλλά ούτε θα μετατραπούμε εμείς οι οδηγοί ξανά σε “πολυμηχανήματα” των προχειροτήτων σας.
Όταν αξιωθείτε να εξασφαλίσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, τόσο σε επάρκεια οδηγών όσο και σε λεωφορείων, προκειμένου να μην παρατηρείται σε καθημερινή βάση η τόσο κάκιστη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και επομένως τα αραιά δρομολόγια και οι πολύωρες αναμονές επιβατών, τότε και μόνο τότε μπορείτε να το ξανασκεφτείτε. Σας καλούμε για την ΑΜΕΣΗ άρση της απόφασης σας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video