ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με 6 μεγάλες εργολαβίες συντήρησης θωρακίζεται η Αχαΐα ενόψει της χειμερινής περιόδου

Με 6 μεγάλες εργολαβίες συντήρησης θωρακίζεται η Αχαΐα ενόψει της χειμερινής περιόδου

Στη φάση της υπογραφής 6 εργολαβιών συντήρησης βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συντήρηση καθώς και την προστασία του Επαρχιακού Οδικού δικτύου της Π.Ε. Αχαΐας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος ανέφερε: «Από την αρχή της χρονιάς έχει γίνει λεπτομερής καταγραφή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, των προβλημάτων που αφορούν το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε στα αιτήματα φορέων και πολιτών της περιοχής. Είμαστε έτοιμοι έτσι ώστε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να έχουμε σε πλήρη ανάπτυξη πέντε εργολαβίες συντήρησης μια σε κάθε Δήμο (γεωγραφικό όριο) καθώς και μια εργολαβία καθαρισμού στο σύνολο της Αχαΐας».

Πιο συγκεκριμένα τα έργα που ξεκινάνε στην Αχαΐα είναι:

  • Επείγουσες συντηρήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Πατρέων προυπ: 900.000.00 €
  • Επείγουσες συντηρήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Ερυμάνθου προυπ: 900.000.00 €
  • Επείγουσες συντηρήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Καλαβρύτων προυπ: 900.000.00 €
  • Επείγουσες συντηρήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Δυτικής Αχαΐας προυπ: 900.000.00 €
  • Επείγουσες συντηρήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Αιγιαλείας προυπ: 900.000.00 €
  • Συντήρηση-αποκατασταση ζημιών, κοπή βλάστησης, καθαρισμοί τάφρων, πρανών ερεισμάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Αχαΐας προυπ: 810.000.00 €

Στόχος των συγκεκριμένων εργολαβιών, από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, είναι η βελτίωση των μετακινήσεων για τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών, ενώ παράλληλα μεγάλη έμφαση έχει δοθεί και στις περιοχές που έχουν τουριστικό ενδιαφέρον προκειμένου να τονωθούν οικονομικά οι τοπικές κοινωνίες.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video