ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Αιγίου –Απ. Κατσιφάρας: Προτεραιότητά μας ο τομέας υγείας

Ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Αιγίου –Απ. Κατσιφάρας: Προτεραιότητά μας ο τομέας υγείας

Οι δυνατότητες για ανακαίνιση των τμημάτων επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Αιγίου και για ενεργειακή αναβάθμιση του νοσηλευτηρίου διερευνήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τη Διοικήτρια του νοσοκομείου Αιγίου Γιούλη Μαμμή.

Όπως σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας: «Την περίοδο της κρίσης, ο τομέας της υγείας χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη, για να καταφέρει να υποστηρίξει τις οικονομικά αδύναμες ομάδες. Οι υποδομές, ο εξοπλισμός και η μείωση δαπανών των υποδομών υγείας αποτελούν για εμάς προτεραιότητα. Έχουμε σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με στόχο την αναβάθμιση των νοσοκομείων μας, το οποίο και υλοποιούμε».

Το Νοσοκομείο του Αιγίου, όπως ενημέρωσε η Διοικήτρια τον Περιφερειάρχη, έχει διασφαλίσει πόρους για την ανακαίνιση του τμήματος επειγόντων περιστατικών και ζήτησε τη συμβολή της Περιφέρειας για την υλοποίηση του έργου. Ο Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε την Διοικήτρια για τη βούληση της περιφερειακής αρχής να στηρίξει όπου μπορεί το έργο.

Παράλληλα, συζητήθηκε το νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας για την Ενεργειακή Αναβάθμιση δημοσίων νοσοκομείων, δεδομένου ότι η Διοικήτρια εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προετοιμασία του φορέα της σε ότι αφορά τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας στο κτίριο του Νοσοκομείου Αιγίου. Η πρόσκληση για το πρόγραμμα, προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ, ανοίγει άμεσα για την υποβολή προτάσεων.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσία Μαράτου και στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτική Ελλάδα 2014-2020.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video