ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ομοφώνα θετική η γνωμοδότηση του Φορέα Διαχείρισης Μεσολογγίου - Ακαρνανικών Όρεων για τη Βελτίωση Προσβασιμότητας Περιοχής Τουρλίδας

Ομοφώνα θετική η γνωμοδότηση του Φορέα Διαχείρισης Μεσολογγίου - Ακαρνανικών Όρεων για τη Βελτίωση Προσβασιμότητας Περιοχής Τουρλίδας

Στη συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Όρεων παρευρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς τη συζήτηση επρόκειτο να απασχολήσει η Βελτίωση Προσβασιμότητας Περιοχής Τουρλίδας, έργο που είναι ενταγμένο στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) Μεσολογγίου.

Ο Φορέας γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά ως προς την Ειδική Οικολογική Αξιολόγηση που απαιτείται στην προστατευόμενη περιοχή, για τη μελέτη – πρόταση η οποία αφορά τη Βελτίωση Προσβασιμότητας Περιοχής Τουρλίδας.

«Με σεβασμό και ευαισθησία στο περιβάλλον προχωράμε στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου σχεδιασμού που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η ανάπλαση της Τουρλίδας στην Αιτωλοακαρνανία, έχει σχεδιαστεί και πρόκειται να υλοποιηθεί εντός της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου, στο πλαίσιο της ΟΧΕ Αιτωλικού-Μεσολογγίου. Το έργο ανάπλασης και ανάδειξης της Τουρλίδας είναι πολυεπίπεδο, καθώς προγραμματίζονται δημιουργία ποδηλατόδρομου, πεζόδρομου, ειδικού παρατηρητηρίου για πουλιά, θέσεις για ερασιτέχνες ψαράδες και πολλές

ακόμη παρεμβάσεις που θα προβάλλουν την περιοχή πανελλαδικά, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ως τόπο περιβαλλοντικού τουρισμού» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Η ανάπλαση της Τουρλίδας είναι ένα από τα σημαντικά έργα που υλοποιούνται με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωση. Ο προϋπολογισμός του είναι 2,8 εκατ. ευρώ και έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ακόμη η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης – ο οποίος είναι και τακτικό μέλος του ΔΣ του Φορέα, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Όρεων Φώτης Περγαντής, καθώς επίσης τα μέλη του ΔΣ Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου εκπρόσωπος ΜΚΟ για το Περιβάλλον, Ευαγγελία Σιδέρη υπάλληλος Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Νικόλαος Φραγκούλης εκπρόσωπος των Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video