ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία για αύξηση παραγωγής και βελτίωση ποιότητας αγροτικών προϊόντων - Η σημασία των εγγειοβελτιωτικών έργων

Συνεργασία για αύξηση παραγωγής και βελτίωση ποιότητας αγροτικών προϊόντων - Η σημασία των εγγειοβελτιωτικών έργων

Η κατασκευή εγγειοβελτιωτικού έργου στην Ακράτα για τις ανάγκες της παραγωγής της περιοχής συζητήθηκε σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα κατά της διάρκεια συνάντησης με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ακράτα Γιώργο Σπυράκο.

Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να ενημερωθεί για τις δυνατότητες χρηματοδότησης του έργου, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα έκδοσης Πρόσκλησης από το ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση εγγειοβελτιωτικών έργων. Από την πλευρά της Περιφέρειας δόθηκαν όλες οι, μέχρι σήμερα γνωστές, πληροφορίες για την πρόσκληση. Συμφωνήθηκε να υπάρχει επικοινωνία , ώστε να υπάρξει έγκαιρη υποβολή πρότασης. Οδηγίες για την πρόσκληση αναμένεται να δοθούν από το Υπουργείο Αγροτικής και Τροφίμων και συγκεκριμένα τη Διαχειριστική Αρχή του ΠΑΑ 2014 – 2020.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη σημασία αξιοποίησης του νερού της περιοχής, καθώς και στη σημασία του συγκεκριμένου εγγειοβελτιωτικού έργου τόσο στην αύξηση της παραγωγής όσο και στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων.

«Πρόκειται για μία αγροτική περιοχή, με μεγάλες δυνατότητες και μεγάλες ανάγκες. Τα εγγειοβελτιωτικά έργα είναι σημαντικά για την παραγωγή και για τους παραγωγούς. Η Περιφέρεια θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις για την αύξηση της παραγωγής και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας», επεσήμανε ο κ. Κατσιφάρας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ, ο Ανδρέας Λινάρδος μέλος του ΔΣ και ο Χρήστος Σουλελές, ενώ από την πλευρά της Περιφέρειας παρευρέθηκαν η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου, η Γιάννα Φαναριώτου, Προϊσταμένη της Μονάδας Β2 του περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ο Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος, Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video