ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο Ελληνορουμανικό Φόρουμ για την επιχειρηματικότητα, στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, συμμετείχε αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τους Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρο Θάνο και Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά. Το Ελληνορουμανικό Φόρουμ για την επιχειρηματικότητα διοργάνωσαν οι τοπικές αρχές της περιοχής της Κραϊόβα, σε συνεργασία με το Ρουμανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη (6-9 Ιουνίου 2018), ενώ την αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της Κραϊόβα Μιχαήλ Τζενόιου. Στις διμερείς συναντήσεις με τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς και επιχειρηματικούς εκπροσώπους της Κραϊόβα της Ρουμανίας, παρουσιάστηκε το τουριστικό προφίλ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πολιτιστικός της πλούτος, η
γαστρονομία και ο αγροδιατροφικός τομέας. Έγινε ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας στον τουρισμό και επιβεβαιώθηκε η ισχυρή προτίμηση των Ρουμάνων τουριστών για την Κεντρική Μακεδονία. Επίσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη δεύτερη συνάντηση των Ελληνικών και των Ρωσικών Περιφερειών, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2018 στη Χαλκιδική, με θέμα «Διαπεριφερειακή τουριστική συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας» και με την παρουσία της ηγεσίας του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του τουριστικού φόρουμ με τίτλο «Τόσο διαφορετική Ελλάδα», που διοργανώθηκε τον περασμένο χειμώνα (24-25 Ιανουαρίου 2018) στη Μόσχα, στο πλαίσιο του ελληνορωσικού αφιερωματικού έτους στον τουρισμό, όπου και συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν τα θεματικά τουριστικά προϊόντα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην αντιπροσωπεία των Ρώσων αυτοδιοικητικών αξιωματούχων και τονίστηκε η αυξητική τάση ήδη κατά 15% της προσέλευσης των Ρώσων επισκεπτών στην περιοχή, παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό από τις γειτονικές χώρες. Στις διμερείς συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Ρωσικών Περιφερειών, συμφωνήθηκε η υλοποίηση δράσεων στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού, όπως οργανωμένα fam trips, διοργανώσεις κοινών εκδηλώσεων, πολιτιστικές δράσεις κτλ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video