ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Σαββατοκύριακο το 3ο Φεστιβάλ Υγείας στην πλαζ ΕΟΤ

Το Σαββατοκύριακο το 3ο Φεστιβάλ Υγείας στην πλαζ ΕΟΤ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τους φορείς «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ», «ΕΛ.Ε.Α.Ν.Α.», Ε.Ε.Π.Σ.Κ, την Εταιρεία «Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου Α.Ε. , την Ένωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» και το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων οργανώνουν το Σάββατο 9 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 το 3ο Φεστιβάλ Υγείας στην πλαζ ΕΟΤ, στην Πάτρα, με τη συμμετοχή σωματείων και συλλόγων της Δ. Ελλάδας.

Στόχος του Φεστιβάλ Υγείας είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις χρόνιες νόσους, τις εξελίξεις και προοπτικές που σχετίζονται με την πρόληψη, την έγκαιρη αντιμετώπιση και τη θεραπεία αυτών. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε όσους επιθυμούν.

Σκοπός όλων των δρωμένων του Φεστιβάλ είναι η καλλιέργεια πνεύματος ενότητας και αλληλεγγύης, θέτοντας την Υγεία στο επίκεντρο μιας κοινωνίας ενεργών χρήσιμων πολιτών. , όπως, επίσης, η προσέγγιση και η ευαισθητοποίηση νέων εθελοντών από φορείς που κινητοποιούνται γύρω από την εθελοντική προσφορά.

Καθ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα υπάρξουν πολλαπλές δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα τόσο για τα μικρά παιδιά, όσο και για τους ενήλικες.

Καινοτομία του φετινού φεστιβάλ είναι το επίσημο μπλουζάκι “Healthy Me – Healthy You” το οποίο καλούνται οι πολίτες, που συνειδητά θα το προμηθευτούν, να το χρησιμοποιούν, κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστό στον κοινωνικό περίγυρο, ότι -όποιος το φορά- αναγνωρίζεται ως ένα μέλος της κοινωνίας πρόθυμο να προσφέρει τη βοήθειά του σε έναν ασθενή συνάνθρωπο. Το μπλουζάκι θα διατίθεται στον χώρο του φεστιβάλ στην ενδεικτική τιμή των 5€ υπέρ της στήριξης της δραστηριότητας των διοργανωτριών συλλογικοτήτων.

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20:00 στον χώρο της πλαζ.

Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεωνΠεριφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video