ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΛΗΞΗ 11ου ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 19:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας ολοκληρώνεται το 11ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ με τις δύο ομάδες του Τουρνουά που προκρίθηκαν στον φετινό τελικό, οι οποίες είναι: Rock ’84 και Drink (H2O) Team. Στο ημίχρονο θα παρουσιαστούν χορογραφικές δημιουργίες από τη σχολή χορού «Καλλιόπη Δράμαλη». Παράλληλα κατά τη διάρκεια του Τελικού θα ολοκληρωθεί και η δράση «ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ» από τις 18:00 έως 21:00. Στόχος της δράσης είναι η δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία
και στις δύο ομάδες. Καλούμε τέλος το φίλαθλο μπασκετικό κοινό του Ν. Πέλλας να πλαισιώσει με την παρουσία του τον τελικό. Υπενθυμίζουμε ότι το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ συνδιοργανώνεται από την Π.Ε. Πέλλας, τον Δήμο Έδεσσας και το Κέντρο Πρόληψης Ν.Πέλλας «Όραμα», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810 51174 με την υπεύθυνη της δράσης, Μαρία Ιωακειμίδου. 
 Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος 
 Λάζαρος Σιάντσης Κλινικός Ψυχολόγος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video