ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις Σέρρες ο Ευρωβουλευτής Michael Cramer για τα Δίκτυα Ποδηλατικών Διαδρομών Eurovelo

Στις Σέρρες θα βρεθεί ο Ευρωβουλευτής των Πρασίνων Michael Cramer προκειμένου να ενημερώσει για τα «Δίκτυα ποδηλατικών διαδρομών Eurovelo». Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κων/νος Καραμανλής» της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, στις 19.30. Το Eurovelo (Δίκτυο Ποδηλατικών Διαδρομών), είναι ένα Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών, το οποίο έχει αναπτύξει δέκα τρεις (13) ποδηλατικές διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, που διασχίζουν ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Το συνολικό μήκος των διαδρομών είναι πάνω από 60 000 km, από τα οποία περισσότερα από 20 000 km είναι σε λειτουργία. Ο κ. Michael Cramer πρωτοστατεί στο «ποδηλατικό κίνημα» και στο πλαίσιο των προσπαθειών του αφενός για τη διάχυση της πληροφορίας που σχετίζεται με τον ποδηλατικό
τουρισμό και αφετέρου για την ανίχνευση και κατ΄ επέκταση την ένταξη νέων ποδηλατικών διαδρομών στα ήδη υφιστάμενα δίκτυα, θα παράσχει πλήρη ενημέρωση για: α) τον ποδηλατικό τουρισμό και την υφιστάμενη επί του θέματος κατάσταση στην Ευρώπη β) τα προαπαιτούμενα για να χαρακτηρισθεί μια διαδρομή ποδηλατική και να μπορέσει να ενταχθεί σε κάποιο δίκτυο γ) την πρόθεσή του, μέσα από επιτόπια αυτοψία με τη συνδρομή τοπικών Φορέων, να πιστοποιήσει στην περιοχή μας την ύπαρξη ποδηλατικών διαδρομών, ή τη δημιουργία νέων ή τη βελτίωση ήδη υφισταμένων και την ένταξή τους σε Ευρωπαϊκό δίκτυο και συγκεκριμένα, στη βόρεια συνοριακή περιοχή του νομού μας, που θα συνεχίζεται στους όμορους νομούς της Δράμας , Ξάνθης κ.λ.π. Η επίσκεψη του επικεντρώνεται κυρίως στην διαδρομή 13 (Iron Curtain Trail – Σιδηρούν παραπέτασμα) Επιπλέον, εκτός από την παρουσίαση, θα γίνει ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης των ποδηλατικών διαδρομών στο βόρειο μέρος του νομού μας, κατάθεση προτάσεων, ανταλλαγή απόψεων, αναφορά σε δυσχέρειες, δυσκαμψίες, αγκυλώσεις, οικονομικό κόστος, διαδικασίες ένταξης σε δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών , προσδοκώμενα οφέλη για την περιοχή μας από την ένταξη κ.λ.π. Ο ποδηλατικός τουρισμός βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και αποτελεί μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού που μπορεί να αναδειχθεί και στην περιοχή μας. Από το Γραφείο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video