ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συναυλία με έργα Εδεσσαίων ποιητώνΜία μοναδική συναυλία χάρισε στο κοινό της Έδεσσας το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας! Ο Διευθυντής του Δημοτικού μας Ωδείου, Μιλτιάδης Κασσάρας, μελοποίησε έργα των Εδεσσαίων ποιητών Τ. Γκόντη, Θ. Καναβούρα, Μαρινέρο, Θ. Σαρηγκιόλη και Κ. Σταλίδη, τα οποία παρουσίασε στο κοινό της Έδεσσας, με τη βοήθεια της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Έδεσσας και μία πλειάδα ερμηνευτών και μουσικών. Τα τραγούδια ερμήνευσαν οι Κώστας Πρατσινάκης, Παναγιώτης Αβραμίδης, Χριστίνα Ρωσσικοπούλου, Ευνίκη Τσέμπογλου, Χριστόδουλος Φανιόπουλος, ενώ την ορχήστρα αποτελούσαν οι μουσικοί Απόστολος Κουτσιμανής, Δημήτρης Ευαγγελίδης, Γιώργος
Μπόνος, Παναγιώτα Καραμούζη, Θάνος Κράλλης και στο πιάνο και τη διεύθυνση ο Μιλτιάδης Κασσάρας. Οι μελωδίες του Μιλτιάδη Κασσάρα και τα λόγια των Εδεσσαίων ποιητών γέμισαν την αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και μάγεψαν το κοινό, που καταχειροκρότησε τους συντελεστές. Το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας, διανύει τη δεύτερη χρονιά της ύπαρξής του και μας έχει χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές. Η επόμενη εκδήλωση, με τίτλο «Beau soir» θα πραγματοποιηθεί στο Παρθεναγωγείο, το Σάββατο, 12 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο.
Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video