ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιτροπή Αξιολόγησης στη Δυτική Ελλάδα για την Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια 2017

Επιτροπή Αξιολόγησης στη Δυτική Ελλάδα για την Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια 2017

Συνεδρίασε την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 η Εκτελεστική Επιτροπή της Συμμαχίας για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα. Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν και η Ημέρα Αξιολόγησης του EER.

Ανοίγοντας τη διαδικασία ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η επίσκεψη της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών η οποία θα γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας και ως οικοσύστημα καινοτομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης των αξιολογητών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Πάτρα στις 30 Μαΐου, προκειμένου να προχωρήσουν σε αποτίμηση των δράσεων που υλοποίησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια 2017.

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Μάρκου Μάρκουλα. Θα συμμετέχουν ακόμη, ο Κεράν Μακαρθι μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και μέλος της Πλατφόρμας Παρακολούθησης της στρατηγικής «Ευρώπη 2020», ο Ερντμουθ Κλαέρ αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού δικτύου Πόλεων και Περιφερειών (REVES), ο Ρομάν Ντελ Γκροσό επικεφαλής του περιφερειακού σχήματος Οικονομικής Ανάπτυξης – Καινοτομίας – Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Ιλ Ντε Φρανς (EER 2018), ο Ρόναλντ Ρεντλ επικεφαλής του Γραφείου Βρυξελλών της Περιφέρειας Στίρια (EER 2013) και ο Μπερτ Κούμπι επικεφαλής της Γραμματείας της Επιτροπής «Οικονομική Πολιτική (ECON)» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Κατά την παραμονή τους στην Πάτρα πρόκειται να επισκεφτούν το Επιστημονικό Πάρκο, το ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, τη Βιομηχανική Περιοχή, το εργοστάσιο της CBL Πάτρας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη.

Στη συνεδρίαση της «Συμμαχίας» συμμετείχαν ως εκπρόσωποι των Φορέων – Μελών, οι Πρόδρομος Προδρομίδης (Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών – ΚΕΠΕ), Nίκος Κοτσώνης (ΣΕΒΠ&ΔΕ), Θεόδωρος Τσούμπελης και Νικολίτσα Αθανασοπούλου (Επιμελητήριο Αχαΐας), Χρήστος Μπούρας (Πανεπιστήμιο Πατρων), Δημήτριος Τραχύλης (Επιστημονικό Πάρκο Πατρών), Βασίλειος Μπουργανός (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), Γιώργος Βαγενάς (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και ΝΔ Ελλάδας) Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος (Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη), όπως επίσης εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Ελένη Σπυράκη και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής της ΠΔΕ Σπύρος Παπασπύρου.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video